wie is sandra zuiddam

Nuchter en spiritueel ben ik allebei. En oplossingsgericht, maar ik zoek daarbij ook de diepere lagen op. Symptoombestrijding biedt meestal onvoldoende resultaat, dieper graven dan nodig hoeft ook weer niet. Iemands doel of vraag is voor mij het uitgangspunt, voor zover dat mogelijk is. Ik wil cliënten graag helpen om zichzelf via het onbewuste beter te begrijpen en te veranderen.

Reïncarnatie is een onderdeel dat mij minder ligt, hoewel ik niet beweer dat het niet bestaat. Vorige levens kunnen klachten uit het huidige leven symboliseren en zo de ingang bieden tot verandering. Maar ik werk liever met iemands huidige -onbewuste- leven.

 

Keuze hypnotherapie

Voor het vak hypnotherapie koos ik nadat ik al een aantal jaren werkte en 2 studies voltooid had. Als trajectbegeleider en teamleider wilde ik meer psychische ondersteuning kunnen bieden. Bij toeval stuitte ik op de erkende studie Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Daar ben ik nog steeds heel blij mee, want dit vak past goed bij mij en de opleiding bood een prima aanvulling op de studies HBO-P&A en UvA Organisatie & Beleid-Sociologie. Jaarlijks volg ik de nodige bijscholingen volgens de eisen vanuit NBVH en RBCZ. Werken met het onbewuste vind ik heel bijzonder en effectief!

Als mijn insteek je aanspreekt dan kun je een afspraak maken voor een kennismaking -1/2 uur gratis- en/of een intake. Meer weten over hypnotherapie? Dan kun je me bellen of mailen.