soulidmind

Praktijk voor Therapie & Coaching


  Sandra Zuiddam

logo soulid mind

SoulidMind

FOTO 1 SANDRA ZUIDDAM Welkom

WAT HEEFT SOULID MIND TE BIEDEN?

 Maak een keuze of combineer de volgende mogelijkheden

Kennismaking & Intake

Aantal Sessies

Afronding & Evaluatie

 WAT IS HYPNOTHERAPIE?

Een erkende hypnotherapeut gebruikt lichtere of diepere trance om eerder tot de kern van het probleem te komen en/of bij oplossingen en verklaringen. Aan lichamelijke klachten met een psychische component kan ook met hypnose gewerkt worden. Lichaam en psyche hebben een wederzijds effect op elkaar. Zo’n 95% van wat iemand doet komt voort uit het onbewuste. Dus het is logisch om jezelf ook via het onbewuste te leren kennen, begrijpen en veranderen.

Trance of hypnose is een toestand van het bewustzijn die tussen waken en slapen inzit. Je bent dus niet buiten bewustzijn, wel staat de ratio bij trance meer op de achtergrond. De focus ligt op de gevoels- en belevingswereld en zo sta je meer open voor verandering en suggestie. Tegen jouw zin in, kan en zàl ik als erkende therapeut geen suggesties aanbieden, dus kom het gewoon eens uitproberen.     Bel/mail voor informatie.


Therapie


Wil je jezelf beter leren kennen, goede eigenschappen versterken of belemmerend gevoel en gedrag bij jezelf aanpakken?

Kun je een coach gebruiken bij een zoek- en veranderingsproces in je leven?

Wil je externe hulp om dingen op een rij te krijgen of om jezelf nu en dan te ‘resetten’?  

Dan is (skype/e- )coaching een mogelijkheid voor je.  

  

Bel/mail voor meer informatie.


Hoe werkt het? Neem nu de stap en mail of bel me om een afspraak te maken, je ontvangt dan een formulier om eventueel alvast in te vullen voor de kennismaking en het intakegesprek. Klikt het, dan maken we een volgende afspraak en een inschatting van het benodigde aantal sessies, vaak 6 tot 10.  

Coaching / E-coaching


Heb je het punt bereikt dat je jezelf en/of je klachten fundamenteel wil aanpakken dan kan dat effectief met moderne (hypno)therapie. Zoals bij stress, burnout, angsten, (hoofd)pijn, psychosomatische klachten, verslavingsgedrag, slaapstoornis en dergelijke.

Klik hier voor meer uitleg over ontstaan en behandelen van klachten zoals angst, paniek en stress.    Bel/mail voor meer informatie.

 
Kosten


Kosten